KONTAKTA OSS OM FÖRETAGSPAKET

Vi hjälper företag att nå nya höjder

testimonial profile image

Framgångsakademin ser jag som ett självklart verktyg att ge mina säljare. Vi behöver alla träna och bli bättre oavsett vad vi jobbar. Med framgångsakademin kan mina säljare träna, när som helst och var som helst. Ett riktig bra paketerat format.

Truls Dahlen, Sales Manager
testimonial profile image

Vi valde att ge våra säljare en prenumeration på framgångsakademin i julklapp 2020 då vi har anställda som är i olika generationer samt har olika intressen. Vi kommer följa upp vissa avsnitt som vi i säljledningen vill jobba mer med och implementera vissa arbetsmetoder för att öka vår försäljning och individens välmående samt personliga utveckling.

Martin Lundström, Försäljningschef Sverige
testimonial profile image

Vi tycker att Framgångsakademin är ett fantastiskt verktyg. Vi är stolta över att kunna erbjuda denna personliga utveckling till våra medarbetare på Rahmqvist.

Sarah Nyman, Chief Marketing Officer
testimonial profile image

För oss på MOHV är Framgångsakademin ett lysande exempel på hur vi kan ta våra medarbetares utveckling till en helt ny nivå. Oavsett om det gäller nya mål, ledarskap, personlig utveckling eller sälj finns det här en hel verktygslåda att sätta tänderna i. Vi längtar efter att se allt gott som detta kommer bära med sig! 2021 bring it on!

Erica Berg, Försäljningschef
testimonial profile image

Som lagledare för ett lag som på daglig basis gör det omöjliga möjligt, känns det bra att få investera i lagmedlemmarnas fortsatta personliga utveckling. Vid en första anblick kan man tro att K-Fastigheter investerar i fastigheter, men vi investerar i människor som i sin tur skapar investeringsmöjligheter i Fastigheter

Jacob Karlsson, VD
testimonial profile image

Framgångsakademin är ett innovativt digitalt D2C varumärke. Vi ligger i framkant och gillar att tänka nytt och bryta mark på en global marknad. Då är det oerhört viktigt för våra anställda att få ta del av och inspireras av flera andra stora ledare, coacher och entreprenörers lärdomar och kunskap. Det är för oss en självklarhet. Sharing is caring. Kunskap, nyfikenhet och lyhördhet driver bolag framåt. Framgångspodden checkar in alla dessa boxar. Dessa kurser är mycket uppskattade av vår personal

Pernilla Nyrensten, VD