Bemästra presentationsteknik

I den här kursen lär hon ut sina bästa strategier för att du ska få andra att vilja lyssna på det du säger, komma ihåg det du har sagt och återvända för att höra mer. Ta del av hennes effektiva tips och bli en mästare på att hålla framgångsrika presentationer!

Du lär dig: 

  • Konsten att få folk att vilja lyssna
  • Vikten av icke-verbal kommunikation
  • Hur du engagerar din publik
  • Skapa lika vass inledning som avslutning
  • Hantera besvärliga lyssnare

Förväntade resultat

Efter att ha genomfört kursen kommer du att ha en bättre förståelse för hur du kan skapa engagerande och minnesvärda presentationer som fångar din publik och gör att de vill höra mer. Du kommer att ha förbättrat dina presentationstekniker och kommunikationsförmåga, vilket i sin tur kan bidra till att förbättra dina yrkesmässiga prestationer och personliga interaktioner.

Målgrupp

Denna kurs passar för alla som vill förbättra sina presentationstekniker och kommunikationsförmåga, oavsett om du är en student, yrkesverksam eller föreläsare. Kursen är utformad för att hjälpa dig att bemästra konsten att hålla engagerande och minnesvärda presentationer som fångar din publik och gör att de vill höra mer.

Om kursledaren

Elaine Eksvärd är retorikexperten som vägleder dig i slagkraftig kommunikation. Hon är hyllad författare till tre bästsäljande böcker om modern retorik och har drygt tio års erfarenhet som professionell föreläsare. Elaine anlitas även flitigt som retorik-kommentator i media och har bland annat kommenterat de svenska och amerikanska valen. I övrigt faciliterar hon olika workshops inom kommunikation.

Oavsett om du ska hålla en presentation, är tvungen att lämna ett tråkigt besked till någon eller vill lösa ett missförstånd, ger hon dig verktygen du behöver för att kunna göra det framgångsrikt och snyggt.

Detta ingår i kursen:

  • Digitalt övningshäfte (workbook) som du kan ladda ner och skriva ut.
  • 14 övningar
  • 1.5+ timmar videomaterial
  • Certifikat vid slutförande av kursen

Berätta vem du är, så slipper folk klura ut det.

- Elaine Eksvärd

Den diskreta konsten att påverka andra

Henrik Fexeus

17 avsnitt

Hur du bemästrar komik

Babben Larsson

16 avsnitt

Snabbuppgradera ditt minne!

Mattias Ribbing

15 avsnitt

Bli en stjärnmäklare!

Niklas Berntzon

17 avsnitt

Personlig utveckling
Kommunikation
Entreprenörskap
Ledarskap
Vetenskap
Hälsa
Kreativitet
Annika R Malmberg Anton Granlund Babben Larsson Bingo Rimér Carina Sunding Charlotte Gustavsson Christer Olsson Christina Stielli David JP Philips David Stiernholm Elaine Eksvärd Fredrik Reinfeldt Görel Fred Henrik Fexeus Isabella Löwengrip Joe Labero Johan Johansson Johanna Hector John Axelsson Jonas Björkman Katarina Gospic Kristin Kaspersen Lars-Eric Unesthål Lars-Johan Åge Magnus Helgesson Mårten Nylén Mattias Ribbing Mikael Arndt Niklas Berntzon