Försonas med din barndom

I denna kurs kommer du att lära dig hur du kan försonas med din barndom för att förstå dig själv bättre, skapa konstruktiva relationer med andra vuxna och bli den förälder du önskar vara. Kursen behandlar de grundläggande stegen och processen för att försonas med din barndom och dina föräldrar.

Du lär dig:

  • Hur du ökar din förmåga att göra medvetna val
  • Hur du förstår kommunikation bättre
  • Hur du skapar möjlighet till försoning
  • Hur du bygger en mer vuxen relation till dina föräldrar
  • Hur du slutar strida och finner ro i dig själv

Förväntade resultat

Efter att ha genomfört kursen kommer du att ha en bättre förståelse för dig själv och de processer som krävs för att försonas med din barndom. Du kommer att ha lärt dig tekniker och metoder för att förbättra dina relationer med andra vuxna och bli en mer närvarande och medveten förälder.

Målgrupp

Denna kurs är lämplig för alla som vill förstå sig själva bättre, försonas med sin barndom och sina föräldrar, och skapa mer konstruktiva och hälsosamma relationer i sina liv.

Om kursledaren

Görel Fred är en erfaren terapeut, föreläsare, utbildare och handledare som har arbetat med att hjälpa människor att försonas med sin barndom i över 35 år. Hon har skrivit boken "Försonas med din barndom och kanske med dina föräldrar" tillsammans med Ulrika Hjalmarsson-Neideman och driver även "Försoningspodden". I denna kurs delar hon med sig av sin expertis och erfarenhet för att hjälpa dig att skapa konstruktiva relationer och bli den förälder du önskar vara.

Detta ingår i kursen:

  • Digitalt övningshäfte (workbook) som du kan ladda ner och skriva ut.
  • 12 övningar
  • 1.5+ timmars videomaterial
  • Certifikat vid slutförande av kursen

“Alla sår syns inte  utanpå”

Görel Fred

Kontakten med livet, lusten och döden

Johanna Hector

15 avsnitt

Minska din inre stress

Kristin Kaspersen

15 avsnitt

Smaka på mental träning - Del 1

Lars-Eric Uneståhl

6 avsnitt

16 vägar för ett hållbart liv

Christina Stielli

20 avsnitt

Personlig utveckling
Kommunikation
Entreprenörskap
Ledarskap
Vetenskap
Hälsa
Kreativitet
Anton Granlund Babben Larsson Bingo Rimér Carina Sunding Charlotte Gustavsson Christer Olsson Christina Stielli David JP Philips David Stiernholm Elaine Eksvärd Fredrik Reinfeldt Görel Fred Henrik Fexeus Isabella Löwengrip Joe Labero Johan Johansson Johanna Hector John Axelsson Jonas Björkman Katarina Gospic Kristin Kaspersen Lars-Eric Uneståhl Lars-Johan Åge Magnus Helgesson Mårten Nylén Mattias Ribbing Mikael Arndt Niklas Berntzon