Skapa en inkluderande kultur

I denna kurs kommer du att få en djupare insikt i vikten av mångfald och inkludering för att skapa en balanserad och framgångsrik arbetsmiljö. Kursen är utformad i samarbete med Influence People, en ledande aktör inom managementkonsultation, och kommer att ge dig de verktyg och kunskaper du behöver för att attrahera talanger från olika bakgrunder och perspektiv. Du kommer att lära dig att hantera de utmaningar som kommer med en heterogen arbetsstyrka och hur man skapar en arbetsplats som främjar innovation och anpassning.

Du lär dig:

  • Vikten av mångfald och inkludering i den globala näringslivsmiljön.
  • Strategier för att skapa en arbetsmiljö som uppmuntrar mångfaldiga perspektiv.
  • Hur du arbetar med fördomar och förutfattade meningar för att skapa en mer inkluderande kultur.
  • Att bygga starka relationer och kommunikation i mångfaldiga team.
  • Att analysera och förstå dynamiken i din egen organisation för att identifiera områden för förbättring.

Förväntade resultat

Genom att delta i kursen kommer du att få en förståelse för hur mångfald och inkludering kan vara en katalysator för tillväxt och innovation i din organisation. Du kommer att utrustas med verktygen för att skapa en mer harmonisk och effektiv arbetsmiljö som gynnar alla anställda.

Målgrupp

Kursen är riktad mot ledare och medarbetare i alla branscher som önskar förstå och implementera mångfald och inkludering som en framgångsfaktor i sin verksamhet. Det spelar ingen roll vilken yrkesroll eller ålder du har – alla kan dra nytta av denna kurs.

Om kursledaren

Influence People är en strategisk partner i utveckling av den mänskliga dimensionen i organisationer.

Vi är ett managementkonsultföretag specialiserat på effektivt samarbete, hållbar kultur, HR-strategi och funktion. Med fokus på att förändra och förbättra organisationers styrka.

Vi har djup kompetens inom ett flertal områden, så som chefs- och ledarutveckling, hållbar prestation, organisationskultur , digitalt samarbete, mångfald och inkludering mfl, och kombinerar dessa för att möta våra uppdragsgivares utmaningar och behov.

Tillsammans med deras konsult Camilla Rundberg har vi tillsammans skapat denna kurs.

Detta ingår i kursen:

  • Digitalt övningshäfte (workbook) som du kan ladda ner och skriva ut.
  • 8 övningar
  • 1 timmes videomaterial
  • Certifikat vid slutförande av kursen

Mångfald och inkludering handlar om balans

-Camilla Rundberg från Influence People

Personlig Utveckling

Christer Olsson

17 avsnitt

Självledarskap

David JP Phillips

12 avsnitt

Minska din inre stress

Kristin Kaspersen

15 avsnitt

Så skapar du struktur

David Stiernholm

6 avsnitt

Personlig utveckling
Kommunikation
Entreprenörskap
Ledarskap
Vetenskap
Hälsa
Kreativitet
Anton Granlund Babben Larsson Bingo Rimér Carina Sunding Charlotte Gustavsson Christer Olsson Christina Stielli David JP Philips David Stiernholm Elaine Eksvärd Fredrik Reinfeldt Görel Fred Henrik Fexeus Isabella Löwengrip Joe Labero Johan Johansson Johanna Hector John Axelsson Jonas Björkman Katarina Gospic Kristin Kaspersen Lars-Eric Uneståhl Lars-Johan Åge Magnus Helgesson Mårten Nylén Mattias Ribbing Mikael Arndt Niklas Berntzon