Led dig själv och förändra ditt liv

I denna kurs med tillhörande arbetsbok, guidar David JP Phillips, en av världens mest inflytelserika kommunikatörer, dig genom en resa för att förvandla ditt mentala jag. Genom att dela med sig av sina egna erfarenheter, samt de bästa metoderna inom neurologi, biologi och psykologi, ger David dig verktygen för att skapa en känsla av "Wow!" i ditt arbetsliv och din organisation.

Du lär dig:

  • Hur du på allra bästa sätt utvecklar ditt mentala jag 
  • Varför självledarskap är A och O 
  • Hur du ser på livet med en känsla av “Wow!”
  • Handfasta strategier som förändrar din vardag och ditt liv

Förväntade resultat

Efter att ha gått kursen kommer du att ha en grundlig förståelse för hur du kan utveckla ditt mentala jag och utöva effektivt självledarskap inom din organisation. Du kommer att känna dig mer självmedveten, motiverad och redo att tackla arbetslivets utmaningar med en känsla av "Wow!". Du kommer också att ha en uppsättning konkreta strategier för att förbättra din arbetsvardag och din kommunikationsförmåga, vilket resulterar i en mer produktiv och framgångsrik arbetsmiljö.

Målgrupp

Den här kursen är utformad för dig som önskar utveckla sitt mentala jag, stärka ditt självledarskap och förbättra den dagliga kommunikation. Den passar utmärkt för dig som känner sig fast i negativa tankemönster eller kämpar med låg motivation och söker konkreta strategier för att förändra ditt liv på djupet.

Om kursledaren

David JP Phillips är rankad som en av de 18 mest “nördiga” kommunikatörerna i världen. Tusentals har sett hans hyllade TED Talks “How to Avoid Death by Powerpoint” och “The Magical Science of Storytelling”. Hans plattform jpuniversity.com är en av världens främsta online-plattformar inom personlig utveckling. Under de senaste åren har han ägnat sig åt att studera 5000 talare, i syfte att bena ut de 110 mest vanliga teknikerna folk använder i daglig kommunikation.

Detta ingår i kursen:

  • Digitalt övningshäfte (workbook) som du kan ladda ner och skriva ut.
  • 10 övningar
  • 1.5+ timmar videomaterial
  • Certifikat vid slutförande av kursen

Recension

David är alltid lika inspirerande att lyssna på och de tidigare små brottstycken jag fått möjlighet till får ett större djup och vidare betydelse i detta. Det är fullständigt självklart, nu också på ett praktiskt sätt, att verkligen fatta beslutet om resten av mitt liv. Vad är meningen?

- Carina Fogelström, Kursdeltagare

Så skapar du struktur

David Stiernholm

6 avsnitt

Så fungerar hjärnan

Katarina Gospic

16 avsnitt

Personlig Utveckling

Christer Olsson

17 avsnitt

16 vägar för ett hållbart liv

Christina Stielli

20 avsnitt

Personlig utveckling
Kommunikation
Entreprenörskap
Ledarskap
Vetenskap
Hälsa
Kreativitet
Annika R Malmberg Anton Granlund Babben Larsson Bingo Rimér Carina Sunding Charlotte Gustavsson Christer Olsson Christina Stielli David JP Philips David Stiernholm Elaine Eksvärd Fredrik Reinfeldt Görel Fred Henrik Fexeus Isabella Löwengrip Joe Labero Johan Johansson Johanna Hector John Axelsson Jonas Björkman Katarina Gospic Kristin Kaspersen Lars-Eric Unesthål Lars-Johan Åge Magnus Helgesson Mårten Nylén Mattias Ribbing Mikael Arndt Niklas Berntzon