Minska din inre stress

Kristin Kaspersen är programledaren och journalisten som jobbat med tv i över 30 år. Vid sidan av sin gedigna mediakarriär har ett brinnande intresse för kropp och själ funnits. Med tre ledarskapsutbildningar i bagaget  och som utbildad yogalärare har hon länge förmedlat budskapet om att det är helheten som är viktig för att må bra. Kropp och tanke hör ihop.

I den här kursen lär hon ut hur du kan bli bättre på att hantera stressen du skapar i dig själv. I en värld där det är högt tempo med mycket stress är vikten av att hantera sin egen inre stress enormt viktig för att vi ska orka, för att vi ska må så bra som möjligt och att kunna prestera på bästa sätt. Vi kan inte alltid påverka stressen runt omkring oss i vardagen, men vi kan påverka den vi själva skapar. 

Så var nu beredd på att göra jobbet. Kristin ger dig verktygen - du tränar! Viktigt är att du reflekterar över de förändringar du gjort och när du tränat. Hur upplever du förändringen, hur känns det, vad har blivit till det bättre? Det är först när vi reflekterar som vi lär.

Du lär dig:

  • Hur du minskar din inre stress
  • Hur du vänder negativa tankar till positiva tankar
  • Hur du bygger en starkare självkänsla och självförtroende
  • Hur du blir bättre på att hantera förväntningar på dig själv och andra
  • Hur du blir bättre på att hantera förändringar
  • Hur du hittar din personliga drivkraft

Stressen som vi själva skapar, det är den vi kan påverka.

- Kristin Kaspersen

16 vägar för ett hållbart liv

Christina Stielli

20 avsnitt

Optimera din hälsa

Mårten Nylén

14 avsnitt

Kontakten med livet, lusten och döden

Johanna Hector

15 avsnitt

Optimera din sömn

John Axelsson

16 avsnitt

Personlig utveckling
Kommunikation
Entreprenörskap
Ledarskap
Vetenskap
Hälsa
Kreativitet
Annika R. Malmberg Anton Granlund Babben Larsson Bingo Rimér Carina Sunding Christer Olsson Christina Stielli David JP Philips Elaine Eksvärd Fredrik Reinfeldt Görel Fred Henrik Fexeus Isabella Löwengrip Joe Labero Johan Johansson Johanna Hector John Axelsson Jonas Björkman Katarina Gospic Kjell Enhager Kristin Kaspersen Lars-Eric Unesthål Lars-Johan Åge Magnus Helgesson Mårten Nylén Mattias Ribbing Mikael Arndt Niklas Berntzon