Bli en expert i försäljning

I den här kursen lär du dig att bli en framgångsrik försäljare och expert i förhandling. Du får ta del av effektiva verktyg och metoder för att öka din försäljningskompetens och förhandlingsförmåga.

Du lär dig: 

  • Hur man blir en bra försäljare, oavsett vad det gäller
  • Hur du når dina mål
  • Bli en mästare på förhandling
  • Hur du får drömjobbet och lönen du vill ha

Förväntade resultat

Efter att ha genomfört kursen kommer du att ha utvecklat färdigheter och insikter som hjälper dig att bli en expert i försäljning och förhandling. Du kommer att kunna använda dessa färdigheter för att övertyga, nå dina mål och skapa värde för dig själv och andra, både i yrkeslivet och i sociala sammanhang. Med dessa verktyg kommer du att vara bättre rustad att få drömjobbet och förhandla fram den lönen du vill ha.

Målgrupp

Den här kursen riktar sig till dig som vill utveckla dina försäljnings- och förhandlingsfärdigheter, oavsett om det är inom yrkeslivet, i sociala sammanhang eller för personliga ändamål. Kursen passar för alla som vill bli bättre på att övertyga, nå sina mål och skapa värde för sig själva och andra.

Om kursledaren

Kursen leds av Mikael Arndt, en mycket framgångsrik försäljare, föreläsare och författare. Mikael har föreläst i över 20 länder, skrivit 3 böcker och utbildat tusentals försäljare. Han kommer att guida dig genom denna kurs och ge dig de verktyg som krävs för att du ska bli en mästare i försäljning och förhandling.

Detta ingår i kursen:

  • Digitalt övningshäfte (workbook) som du kan ladda ner och skriva ut.
  • 12 övningar
  • 1.5+ timmar videomaterial
  • Certifikat vid slutförande av kursen

Recension

Otroligt lättförstått med konkreta sätt att öka sin kunskap. Kul med många anekdoter som gör det lättare att förstå. En väldigt motiverande kurs.

- Leonardo Franconeri, Kursdeltagare

Presentationsteknik och Retorik

Elaine Eksvärd

15 avsnitt

Kundservice som säljer

Anton Granlund

6 avsnitt

Bli en stjärnmäklare!

Niklas Berntzon

17 avsnitt

Lär dig leda säljare

Mikael Arndt

16 avsnitt

Personlig utveckling
Kommunikation
Entreprenörskap
Ledarskap
Vetenskap
Hälsa
Kreativitet
Annika R Malmberg Anton Granlund Babben Larsson Bingo Rimér Carina Sunding Charlotte Gustavsson Christer Olsson Christina Stielli David JP Philips David Stiernholm Elaine Eksvärd Fredrik Reinfeldt Görel Fred Henrik Fexeus Isabella Löwengrip Joe Labero Johan Johansson Johanna Hector John Axelsson Jonas Björkman Katarina Gospic Kristin Kaspersen Lars-Eric Unesthål Lars-Johan Åge Magnus Helgesson Mårten Nylén Mattias Ribbing Mikael Arndt Niklas Berntzon