Bli en stjärnmäklare!

I denna kurs kommer du att lära dig vad som krävs för att bli en framgångsrik och välrenommerad mäklare i Sverige. Niklas Berntzon, en av landets främsta mäklare, delar med sig av sina erfarenheter, tips och råd för att hjälpa dig att bli den bästa mäklaren på ditt kontor. Kursen erbjuder både praktiska verktyg och insikter i hur du kan utveckla din fingertoppskänsla och ditt varumärke som mäklare.

Du lär dig:

  • Vad som krävs för att du ska kunna bli en stjärnmäklare
  • Hur du bäst tar hand om dina kunder
  • Hur du bäst tar hand om ditt företags varumärke
  • Hur du bäst tar hand om dig själv

Förväntade resultat

Efter att ha genomfört kursen kommer du att ha en djupare förståelse för vad som krävs för att bli en framgångsrik mäklare. Du kommer att ha lärt dig konkreta tips och verktyg för att förbättra dina kundrelationer, stärka ditt företags varumärke och ta hand om dig själv i en krävande bransch.

Målgrupp

Kursen är lämplig för dig som studerar eller har studerat på Mäklarhögskolan och vill bli Sveriges nästa stjärnmäklare. Den är också relevant för redan verksamma mäklare som vill förbättra sina färdigheter och nå nya höjder i sin karriär.

Om kursledaren

Niklas Berntzon är en framstående mäklare och delägare på Eklund Stockholm New York. Han har sålt Sveriges dyraste lägenhet genom tiderna och kallas ofta för toppmäklarnas toppmäklare. I denna kurs delar han med sig av sin erfarenhet och kunskap för att hjälpa dig att bli en stjärnmäklare.

Detta ingår i kursen:

  • Digitalt övningshäfte (workbook) som du kan ladda ner och skriva ut.
  • 12 kapitel
  • 14 övningar
  • 1 timmar videomaterial
  • Certifikat vid slutförande av kursen

Att bli bäst som mäklare är egentligen ganska enkelt.

- Niklas Berntzon

Sälj - Din väg till framgång

Mikael Arndt

20 avsnitt

Entreprenörskap - Genom motgång till framgång

Isabella Löwengrip

13 avsnitt

Lär dig leda säljare

Mikael Arndt

16 avsnitt

Presentationsteknik och Retorik

Elaine Eksvärd

15 avsnitt

Personlig utveckling
Kommunikation
Entreprenörskap
Ledarskap
Vetenskap
Hälsa
Kreativitet
Annika R Malmberg Anton Granlund Babben Larsson Bingo Rimér Carina Sunding Charlotte Gustavsson Christer Olsson Christina Stielli David JP Philips David Stiernholm Elaine Eksvärd Fredrik Reinfeldt Görel Fred Henrik Fexeus Isabella Löwengrip Joe Labero Johan Johansson Johanna Hector John Axelsson Jonas Björkman Katarina Gospic Kristin Kaspersen Lars-Eric Unesthål Lars-Johan Åge Magnus Helgesson Mårten Nylén Mattias Ribbing Mikael Arndt Niklas Berntzon