Smaka på mental träning

Lars-Eric Uneståhl är psykologen, forskaren och författaren som skapade den mentala träningen 1969 som ett resultat av 10 års forskning vid Uppsala universitet. De senaste 50 åren har han bistått privatpersoner, elitidrottare och företagsledare med metoder och principer för att utveckla deras liv genom systematisk träning av mentala processer.

År 2010 utsågs han till en av Sveriges mest inflytelserika personer, han ligger bakom Unestål Education och har som mål att hela världen ska få ta del av mental träning innan år 2037. Idag har mer än 3 miljoner svenskar tagit del av hans träningsprogram, över 20 böcker har skrivits och hans verk har översatts till de tio största språken i världen.

Den här kursen är för dig som vill smaka på mental träning och få en introduktion till mental träning. Kursen är uppbyggd i fyra kapitel där du varje vecka får ett träningsprogram att lyssna till och arbeta med. Det är en perfekt kurs för dig som är nyfiken på mental träning och vill lära dig av den mest erfarna i branschen!

Du lär dig:

  • Grunderna för mental träning
  • Hur du kan bli mer effektiv genom muskulär avslappning
  • Hur du kan omprogrammera din hjärna
  • Hur du kan använda mental träning för din dagliga återhämtning
  • Hur du kan använda mental träning för att sova bättre

Mental träning är inget som man lyssnar sig till. Det är någonting som man gör.

Lars-Eric Uneståhl

Kontakten med livet, lusten och döden

Johanna Hector

16 avsnitt

Led dig själv och förändra ditt liv!

David JP Phillips

13 avsnitt

Optimera din sömn

John Axelsson

16 avsnitt

Äg ditt liv!

Magnus Helgesson

19 avsnitt

Personlig utveckling & hälsa
Skrivande & kommunikation
Entreprenörskap
Hem & Livsstil
Underhållning
Vetenskap & teknik
Sport & Spel
Design och Stil
Mat & Dryck
Politik & Samhälle
Mårten Nylén Mattias Ribbing Annika R. Malmberg Niklas Berntzon Mikael Arndt David JP Philips Elaine Eksvärd Johanna Hector Kjell Enhager Henrik Fexeus Katarina Gospic Magnus Helgesson Christer Olsson Kommer snart