Smaka på mental träning

I denna kurs kommer du att få en introduktion till mental träning och dess grundläggande principer. Kursen är uppdelad i fyra kapitel, och varje vecka får du ett träningsprogram att lyssna till och arbeta med. Kursen är perfekt för dig som är nyfiken på mental träning och vill lära dig av en av de mest erfarna inom området.

Du lär dig:

  • Grunderna för mental träning
  • Hur du kan bli mer effektiv genom muskulär avslappning
  • Hur du kan omprogrammera din hjärna
  • Hur du kan använda mental träning för din dagliga återhämtning
  • Hur du kan använda mental träning för att sova bättre

Förväntade resultat

Efter att ha genomfört kursen kommer du att ha en grundläggande förståelse för mental träning och dess principer. Du kommer också att ha lärt dig praktiska verktyg och metoder för att använda mental träning för att förbättra din effektivitet, återhämtning och sömnkvalitet.

Målgrupp

Denna kurs är lämplig för alla som är intresserade av att lära sig mer om mental träning och dess fördelar, samt för dem som vill prova på mental träning för att förbättra sitt välmående och sina prestationer i vardagen.

Om kursledaren

Lars-Eric Uneståhl är en framstående psykolog, forskare och författare som skapade mental träning som ett resultat av 10 års forskning vid Uppsala universitet. Han har mer än 50 års erfarenhet av att arbeta med mental träning och har hjälpt miljontals människor att förbättra sina liv genom systematisk träning av mentala processer. I denna kurs delar han med sig av sin expertis och erfarenhet för att ge dig en introduktion till mental träning och dess grundläggande principer.

Detta ingår i kursen:

  • Digitalt övningshäfte (workbook) som du kan ladda ner och skriva ut.
  • 4 mentala övningar som görs under en månad
  • 1.5+ timmar videomaterial
  • Certifikat vid slutförande av kursen

*Kursen är finns i förmånsportal som Benify och Epassi som friskvårdsberättigade tjänster.

Mental träning är inget som man lyssnar sig till. Det är någonting som man gör.

Lars-Eric Uneståhl

Kontakten med livet, lusten och döden

Johanna Hector

15 avsnitt

Självledarskap

David JP Phillips

12 avsnitt

Optimera din sömn

John Axelsson

16 avsnitt

Äg ditt liv!

Magnus Helgesson

18 avsnitt

Personlig utveckling
Kommunikation
Entreprenörskap
Ledarskap
Vetenskap
Hälsa
Kreativitet
Anton Granlund Babben Larsson Bingo Rimér Carina Sunding Charlotte Gustavsson Christer Olsson Christina Stielli David JP Philips David Stiernholm Elaine Eksvärd Fredrik Reinfeldt Görel Fred Henrik Fexeus Isabella Löwengrip Joe Labero Johan Johansson Johanna Hector John Axelsson Jonas Björkman Katarina Gospic Kristin Kaspersen Lars-Eric Uneståhl Lars-Johan Åge Magnus Helgesson Mårten Nylén Mattias Ribbing Mikael Arndt Niklas Berntzon