Smaka på mental träning - Del 2

Lars-Eric Uneståhl är psykologen, forskaren och författaren som skapade den mentala träningen 1969 som ett resultat av 10 års forskning vid Uppsala universitet. De senaste 50 åren har han bistått privatpersoner, elitidrottare och företagsledare med metoder och principer för att utveckla deras liv genom systematisk träning av mentala processer.

År 2010 utsågs han till en av Sveriges mest inflytelserika personer, han ligger bakom Unestål Education och har som mål att hela världen ska få ta del av mental träning innan år 2037. Idag har mer än 3 miljoner svenskar tagit del av hans träningsprogram, över 20 böcker har skrivits och hans verk har översatts till de tio största språken i världen.

Den här kursen är för dig som inte enbart vill fokusera på materiell och yttre framgång, utan som vill stärka ditt inre. Kursen är uppbyggd i tre kapitel där du varje vecka får ett träningsprogram att lyssna till och arbeta med. Det är en perfekt kurs för dig som vill känna bestående framgång och glädje i livet oavsett hur dina yttre omständigheter ser ut.

Du lär dig:

  • Hur du förbättrar din självkänsla
  • Hur du skapar ett positivt mindset
  • Hur du skapar målbilder
  • Hur du skapar mer livsglädje
  • Hur du njuter mer av livet

Om det är inre framgång och inte yttre framgång som gör dig lycklig, varför inte börja med inre framgång direkt?

Lars-Eric Uneståhl

Kontakten med livet, lusten och döden

Johanna Hector

16 avsnitt

16 vägar för ett hållbart liv!

Christina Stielli

21 avsnitt

Minska din inre stress

Kristin Kaspersen

16 avsnitt

Våga veckla ut dig!

Christer Olsson

19 avsnitt

Personlig utveckling & hälsa
Skrivande & kommunikation
Entreprenörskap
Hem & Livsstil
Underhållning
Vetenskap & teknik
Sport & Spel
Design och Stil
Mat & Dryck
Politik & Samhälle
Mårten Nylén Mattias Ribbing Annika R. Malmberg Niklas Berntzon Mikael Arndt David JP Philips Elaine Eksvärd Johanna Hector Kjell Enhager Henrik Fexeus Katarina Gospic Magnus Helgesson Christer Olsson Kommer snart