Skapa en stark företagskultur

Välkommen till en kurs som är designad för att transformera ditt sätt att se på företagskultur och teamdynamik. Den här kursen är inte bara en läroplan; det är en resa mot självinsikt och ledarskap. Genom denna kurs kommer du att utforska kraftfulla strategier och praktiska verktyg som kommer att berika din professionella väg. Förbered dig för att bli inspirerad, utmanad och förvandlad. Vi ser fram emot att se din utveckling och ditt bidrag till en framgångsrik företagskultur.

Du lär dig

  • Formulera ett uppdrag och syfte.
  • Fördela ansvarsområden.
  • Bygga en modern företagskultur.
  • Livet är ett tillsammansprojekt.
  • Använda Kennedy-modellen för att sätta mål.
  • Skapa lusten att nå mål.

Förväntade resultat

Efter att ha slutfört kursen kan du förvänta dig att ha fått värdefulla insikter i hur man effektivt bygger och underhåller en positiv företagskultur. Du kommer att ha lärt dig strategier för att förbättra teamdynamik, ledarskapsfärdigheter och hur man skapar en inkluderande och motiverande arbetsmiljö. Dessutom kommer du att ha verktygen för att hantera förändringar och utmaningar inom organisationen, samt att kunna implementera praktiska lösningar för långsiktig framgång och medarbetarengagemang.

Målgrupp

Kursen är idealisk för personer som är angelägna om att utveckla sina färdigheter inom ledarskap och teamhantering. Kursen passar utmärkt för nuvarande och blivande ledare, projektledare, HR-professionella och alla som är intresserade av att skapa positiva, produktiva arbetsmiljöer. Om du är någon som vill förbättra din förmåga att inspirera och motivera team, och är ivrig att lära dig hur man skapar en stark och hållbar företagskultur, kommer denna kurs att vara en ovärderlig resurs för dig.

Om kursledarna

Kursledarna är en grupp erfarna och engagerade experter inom området för företagskultur och ledarskap. Deras styrka ligger i deras samlade erfarenheter och förmågan att förmedla komplexa koncept på ett lättförståeligt och praktiskt sätt. Dessa delar inte bara sin kunskap, utan även sina personliga erfarenheter, vilket ger en unik och värdefull inblick i de utmaningar och möjligheter som finns inom företagskultur och teamutveckling.

Kursledarna är Annika R Malmberg, Fredrik Reinfeldt, Christer Olsson och Anton Granlund

Detta ingår i kursen:

  • Digitalt övningshäfte (workbook) som du kan ladda ner och skriva ut.
  • 6 övningar
  • ~1 timme videomaterial
  • Certifikat vid slutförande av kursen

“Grunden i all teamutveckling är att ha ett tydligt uppdrag“

Annika R Malmberg

LEGACY Skapa vinnande team

Annika R Malmberg

7 avsnitt

Modernt ledarskap i en dynamisk tid

Fredrik Reinfeldt

16 avsnitt

Personlig Utveckling

Christer Olsson

17 avsnitt

Kundservice som säljer

Anton Granlund

6 avsnitt

Personlig utveckling
Kommunikation
Entreprenörskap
Ledarskap
Vetenskap
Hälsa
Kreativitet
Anton Granlund Babben Larsson Bingo Rimér Carina Sunding Charlotte Gustavsson Christer Olsson Christina Stielli David JP Philips David Stiernholm Elaine Eksvärd Fredrik Reinfeldt Görel Fred Henrik Fexeus Isabella Löwengrip Joe Labero Johan Johansson Johanna Hector John Axelsson Jonas Björkman Katarina Gospic Kristin Kaspersen Lars-Eric Uneståhl Lars-Johan Åge Magnus Helgesson Mårten Nylén Mattias Ribbing Mikael Arndt Niklas Berntzon