Utvecklas som ledare

I den här kursen får du möjlighet att utvecklas och växa i din ledarroll. Vi har samlat de bästa insikterna, tipsen och verktygen från ledande experter inom ledarskap och utveckling för att hjälpa dig att bli den bästa versionen av dig själv, både för dig själv och för dem runt omkring dig. Kursen innehåller övningar, tips och en hel verktygslåda full av kunskap som kommer att hjälpa dig att utvecklas som ledare.

Du lär dig

  • Hur du håller minnesvärda presentationer och vässar din mötesteknik
  • Att förstå om du använder din fulla kapacitet
  • Att vara personlig och professionell samtidigt
  • Om självägarskap och självledarskap
  • Hur du kommunicerar som proffsen
  • Stresshantering och hantering av livspusslet

Förväntade resultat

Efter att ha genomfört kursen kommer du att ha en större förståelse för vikten av kontinuerlig utveckling inom ledarskap och en rad praktiska verktyg och strategier för att förbättra din ledarskapsförmåga. Du kommer att kunna kommunicera mer effektivt, hantera stress och balansera ditt liv bättre, vilket kommer att gynna både dig själv och de personer du leder.

Målgrupp

Kursen riktar sig till personer som redan har en grundläggande förståelse för ledarskap och vill fortsätta att växa och utvecklas i sin roll. Oavsett om du är en ny eller erfaren ledare, kommer du att dra nytta av de insikter och verktyg som kursen erbjuder.

Om kursledarna

Kursen är sammansatt av några av Sveriges främsta experter inom ledarskap och utveckling. Deras breda erfarenhet och expertis inom ämnet garanterar att du får den bästa möjliga vägledningen och stödet för att utvecklas som ledare.

Kursledarna är Christer Olsson, Fredrik Reinfeldt, Elaine Eksvärd, Mattias Ribbing, Kristin Kaspersen, Magnus Helgesson, Christina Stielli, Henrik Fexeus, Katarina Gospic.

Detta ingår i kursen:

  • Digitalt övningshäfte (workbook) som du kan ladda ner och skriva ut.
  • 11 övningar
  • 1.5+ timmars videomaterial
  • Certifikat vid slutförande av kursen

“Människor söker sig till en bra ledare. För att få jobb, för att lyssna eller för att bli kunder.“

Fredrik Reinfeldt

Äg ditt liv!

Magnus Helgesson

18 avsnitt

Minska din inre stress

Kristin Kaspersen

15 avsnitt

Så fungerar hjärnan

Katarina Gospic

16 avsnitt

Modernt ledarskap i en dynamisk tid

Fredrik Reinfeldt

16 avsnitt

Personlig utveckling
Kommunikation
Entreprenörskap
Ledarskap
Vetenskap
Hälsa
Kreativitet
Anton Granlund Babben Larsson Bingo Rimér Carina Sunding Charlotte Gustavsson Christer Olsson Christina Stielli David JP Philips David Stiernholm Elaine Eksvärd Fredrik Reinfeldt Görel Fred Henrik Fexeus Isabella Löwengrip Joe Labero Johan Johansson Johanna Hector John Axelsson Jonas Björkman Katarina Gospic Kristin Kaspersen Lars-Eric Uneståhl Lars-Johan Åge Magnus Helgesson Mårten Nylén Mattias Ribbing Mikael Arndt Niklas Berntzon