Så når du dina mål

I den här temakursen får du lära dig allt som är värt att veta om målsättning. Vi på Framgångsakademin insåg att det är väldigt många idag som sätter upp mål - men som dessvärre aldrig når dem.

Kanske ger man upp, har en strategi som inte håller, går ut för hårt, sätter upp mål som egentligen inte är av betydelse för en själv utan för någon annan. Anledningen till varför man inte når sina mål kan vara i princip vilken som helst. När vi i Framgångsteamet började gräva lite så förstod vi ganska snabbt att vi faktiskt sitter på en guldgruva i kunskap om just målsättning. Så vi tänkte: “Här kan vi hjälpa till!” Så gick det till när denna temakurs växte fram. Många av våra starka profiler på Framgångsakademin är mästare på att sätta upp mål och lyckas hela vägen fram till dem – och lite till. 

Profiler som kursen är uppbyggd med: Christina Stielli, Kristin Kaspersen, Christer Olsson, Mikael Arndt, Niklas Berntzon, Anton Granlund, Kjell Enhager, Magnus Helgesson, Mårten Nylén och Lars-Eric Uneståhl.

Den här kursen förser dig med verktygen för att du ska kunna:

  • Skapa hållbara mål
  • Formulera dina mål med SMART-metoden
  • Njuta av resan mot målet
  • Omvandla drömmar till mål
  • Hitta rätt fokus
  • Planera för att nå målen
  • Rita upp din utvecklingskurva

“Vill du nå upp till en trädtopp, bestäm dig för ett träd och börja klättra.“

Christer Olsson

Äg ditt liv!

Magnus Helgesson

19 avsnitt

Minska din inre stress

Kristin Kaspersen

16 avsnitt

16 vägar för ett hållbart liv!

Christina Stielli

21 avsnitt

Kundservice som säljer

Anton Granlund

6 avsnitt

Personlig utveckling & hälsa
Skrivande & kommunikation
Entreprenörskap
Hem & Livsstil
Underhållning
Vetenskap & teknik
Sport & Spel
Design och Stil
Mat & Dryck
Politik & Samhälle
Mårten Nylén Mattias Ribbing Annika R. Malmberg Niklas Berntzon Mikael Arndt David JP Philips Elaine Eksvärd Johanna Hector Kjell Enhager Henrik Fexeus Katarina Gospic Magnus Helgesson Christer Olsson Kommer snart